OVER ONS

Al vele jaren reizen wij als gezin doorheen Italië. Tijdens deze vakanties hebben wij verschillende wijndegustaties gedaan. Op deze manier hebben wij dan ook verschillende wijnproducenten persoonlijk leren kennen, zoals bijvoorbeeld de zaakvoerster van het biologische landbouwbedrijf Il Corniale. Op verscheidene prachtige zomeravonden heeft zij ons haar filosofie omtrent wijnbouw breedvoerig uit de doeken gedaan. Op deze manier is de vonk bij ons volledig overgeslagen.

Uiteindelijk is in de zomer van 2019 de beslissing gevallen om deze passie ook met anderen te delen. Onze betrachting is om kwalitatieve lokale producten, die in België niet verkrijgbaar zijn, hier aan de man te brengen.

Wij trachten ons op tweeërlei manieren te onderscheiden van andere wijnhandelaars.
Ten eerste specialiseren wij ons voornamelijk in biologische producten. Door geen pesticiden of andere chemische producten te gebruiken, brengt biologische wijnbouw, naast ecologische voordelen, ook gezondheidsvoordelen met zich mee.

Ten tweede staat bij ons ook het familiale aspect centraal. Door het ondernemen binnen de familie te houden willen we aan onze jeugd de mogelijkheid geven om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan en te leren ondernemen. Bovendien is het als gezin een mooie oefening om als één team samen te werken.