INFORMATIEVRAGEN

FAQ’S

Hoe kan ik een bestellingen plaatsen?

De bestellingen van de wijnen kunnen gebeuren via de webwinkel alwaar men de gewenste hoeveelheden kan aanduiden en bestellen.  Op de webshop heeft men ook de mogelijkheid om de producten gemakkelijk online te betalen waarop wij de bestelling onmiddellijk voor u klaar zetten.

Men kan ook producten via mail of telefonisch bestellen waarop wij onmiddellijk elke bestelling voorbereiden voor levering.

De bestellingen kunnen op aanvraag geleverd worden in een geschenkverpakking, maar wel mogelijks aan een meerprijs. Voor de voorwaarden of mogelijkheden kan u ons steeds telefonisch contacteren of via mail.

Moet ik de wijn per 6 flessen bestellen?

Neen, wij verwerken ook bestellingen die kleiner zijn dan 6 flessen en wij rekenen geen extra verpakkingskosten aan.

De wijn die ik wil staat aangeduid als 'uitverkocht', wat nu?

Dit wil zeggen dat de stock momenteel uitgeput is.Wij werken voornamelijk met kleine producenten waardoor dit probleem zich af en toe kan voordoen. Van zodra deze wijn terug op voorraad is, halen wij deze melding weg.

Hoe kan ik een bestelling betalen?

De betalingen van de bestellingen kunnen gebeuren via de website met bankcontact (Mollie), cash bij levering/bestelling, via Payconiq of via overschrijving op het rekeningnummer BE55 0689 3502 3544 (Belfius).

Hoe gebeuren de leveringen van de bestellingen?

Leveringen in België gebeuren gratis vanaf een bestelbedrag van €95. Voor kleinere leveringen wordt een forfaitaire transportkost van €7,95 aangerekend. Afhaling goederen op afspraak zijn gratis.

Bestellingen brengen we voor de volgende postcodes altijd gratis aan huis: 2018, 2640, 2650, 2540, 2550, 2600, 2610, 2630.

Hoe kan ik een factuur bekomen?

Op aanvraag kunnen wij voor elke bestelling een factuur opmaken.  Hiervoor hebben wij van u de volgende gegevens nodig: BTW-nummer, naam bedrijf, adres maatschappelijke zetel, e-mailadres.  Wij verzenden de factuur in PDF-formaat via e-mail.

INFORMATIE OVER ONS

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR VRAGEN