FAQ

U kunt hier al de algemene informatie terug vinden.

BESTELLINGEN

De bestellingen van de wijnen kunnen gebeuren via de webwinkel alwaar men de gewenste hoeveelheden kan aanduiden en bestellen. Op de webshop heeft men ook de mogelijkheid om de producten gemakkelijk online te betalen waarop wij de bestelling onmiddellijk voor u klaar zetten.

Men kan ook producten via mail of telefonisch bestellen waarop wij ook onmiddellijk elke bestelling voorbereiden voor levering.

De bestellingen kunnen op aanvraag geleverd worden in een geschenkverpakking.

BETALINGEN

De betalingen van de bestellingen kunnen gebeuren via de website met bankcontact (Mollie), cash bij levering/bestelling, via Payconiq of via overschrijving op het rekeningnummer BE55 0689 3502 3544 (Belfius).

LEVERINGEN

Bestellingen brengen we binnen een straal van 20 km rond Antwerpen vanaf 6 flessen gratis tot bij u thuis. Ook kan u steeds uw bestelling op afspraak bij ons komen ophalen.

FACTURATIE

Op aanvraag kunnen wij voor elke bestelling een factuur aanmaken. Hiervoor hebben wij van u de volgende gegevens nodig: BTW-nummer, naam bedrijf, adres maatschappelijke zetel, e-mailadres. Wij verzenden de factuur in PDF-formaat via e-mail.

SLECHTE FLESSEN

Indien er bij de bestelling flessen zouden geleverd zijn die niet voldoen aan uw kwaliteitseisen of die bijvoorbeeld een ‘kurksmaak’ hebben, mag u steeds contact met ons opnemen om een omwisseling te bekomen.